Birtokmenedzsment – vidéki birtokok igazgatása

Van erdeje, termőföldje, vadászterülete, szőlője, karácsonyfa ültetvénye, egyszóval birtokkal rendelkezik?

ForCons Birtokmenedzsment

Ha a birtok hatékony és szakszerű működtetéséhez szüksége van egy olyan szervezetre, amelyik megfelelő szakmai színvonalú, megbízható alvállalkozókat tud párosítani a birtokhoz kapcsolható szakmai programokhoz, keresse irodánkat. Segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást talajművelés, vegyszerezés, erdőtelepítés kivitelezése, erdőművelés, fakitermelés, kerítésépítés, földmérés esetén és ellenőrizzük az elvégzett munka szakszerűségét egy szaktanácsadói szerződés keretében.

ForCons Birtokmenedzsment

Természetesen a szakmai program kidolgozása mellett az üzleti tervezésben is részt veszünk. Az erdei termékek értékesítésének vonatkozásában kiterjedt üzleti hálózattal rendelkezünk. A mai üzleti körülmények között a pályázati támogatások pótlólagos forrást jelentenek a gazdálkodók számára. Az irodánk elkészítette az aktuális pályázati lehetőségeket tartalmazó összefoglaló anyagát, amelyet e-mailben kérésre ingyenesen elküldünk. Ha Önnek még nincs birtoka, de szeretne egyet vagy többet, segítünk a területek megvásárlásában és/vagy a haszonbérlet kialakításában.

ForCons Birtokmenedzsment

Ha Önnek már van vidéki birtoka, de szeretne egy független véleményt a jelenlegi gazdálkodás színvonaláról vagy a gazdálkodás fejlesztéséről, ugyancsak keresse a ForCons Irodát.

FORCONS –erdészeti megoldások
+36-70-249-5579