ForCons Tanácsadó Iroda

A Forcons Erdészeti és Vidékfejlesztési Tanácsadó Iroda 2002. december 1-jén alakult, immáron 10 esztendeje. Kezdetben a vállalkozás elsősorban erdészeti szakértői, projektgenerálási, projektmenedzselési megbízásokat kapott. A tevékenységi kör az évek alatt kiszélesedett. A vállalkozás 2005-től megbízásokhoz jutott erdőtelepítési tervek készítésére, erdők, ültetvények szakirányítására. Később bekapcsolódott faenergetikai projektekbe is.

A ForCons Tanácsadó Iroda alapvetően erdőmérnöki szolgáltatások nyújt és elsősorban olyan projektekben, munkákban végez tevékenységet, amelyek az erdő-, a mezőgazdálkodás, illetve a vidékfejlesztés témakörébe illeszthetők.

A tanácsadó iroda többnyire két területen igyekszik sikereket elérni:

Magán-erdőgazdálkodás

Az egyik célterület a klasszikus magán-erdőgazdálkodás. E tekintetben széles körű az iroda tevékenysége. Kezdve az erdészeti szakirányítástól, szaktanácsadástól az erdőtelepítési tervek készítésén át a kutatásfejlesztésig, szektortanulmányokig, nemzetközi konzultánsi tevékenységig.

ForCons Magán-erdőgazdálkodás

A birtokmenedzsment vonatkozásában a ForCons szakmai iránymutatást, pályázatkészítési tevékenységet biztosít a termőföld és/vagy erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók részére.

Karácsonyfa-üzletág

A másik célterület a karácsonyfa-üzletág. Ebben a témakörben egyrészt karácsonyfa ültetvények kialakításával, teljes körű üzleti és szakmai irányításával foglalkozik.

ForCons karácsonyfa ültetvény

Másrészt az üzleti hálózatunknak köszönhetően lehetőség van arra, hogy az ügyfeleink a fenyőcsemetétől a karácsonyfáig, a fenyőágtól a legkülönfélébb kiegészítő eszközökig (pl.: hálózó gép stb.) bármihez hozzájussanak.

FORCONS – erdészeti megoldások
+36-70-249-5579